Kontaktinformasjon: Hans Finne, 2436 VÅLER. Epost: post@spiraling.no. Mobil: 915 95 545. Org. nr.: 991787666. Webmaster: www.larseriklie.com
KRANIOSAKRALTERAPI

Hans Finne har lært kraniosakralterapi direkte fra dansk-amerikaneren Stanley Rosenberg, ved Stanley Rosenberg Instituttet i København. Han er godkjent KST-behandler ved dette instituttet.

Kraniosakralterapi (KST) ble grunnlagt i 1930 årene av den amerikanske legen William Sutherland. Dette er en lett og forsiktig manuell behandlingsform. Terapeuten jobber med hovedvekt på hodet, rygg og korsben. Klienten ligger på en behandlingsbenk og slapper av under behandlingen. Terapeuten gir så et lett trykk mot knoklene i hodet og ryggen. Dette bevirker at bindevevet i kroppen slapper av og finner sin naturlige form. Blodtilførselen til hodet økes og hjelper kroppen til å helbrede seg selv.

Kraniosakralpulsen er rytmen av cerebrospinalvesken, som dannes i hjernens hulrom (ventriklene). Ved slag, fall og sterke stressreaksjoner vil denne pulsen bli påvirket og den naturlige rytmen endres.

Målet med behandlingen er å legge til rette for at cerebrospinalvæsken og blodet flyter så fritt som mulig gjennom ditt system, slik at nervefunksjonen blir så god som mulig. Vi har 12 par hjernenerver som er helt sentrale i våre liv.

Behandlingen virker raskt og mange pasienter merker bedring etter første gangs behandling. Mange gir tilbakemelding om større grad av avslappethet og dypere søvn.


Kraniosakralterapi kan hjelpe mot:

-Stressproblemer.
-Forbedre sentralnervesystemets funksjoner.
-Migrene og hodepine.
-Nakkeproblemer.
-Avbalansering av muskler og skjelett.
-Lite energi.
-Konsentrasjon og mental helse.

Kraniosakralterapi. Foto: Østlendingen